O Rácing Villalbés xogará a final nacional polo ascenso a Segunda Federación

TerraChaXa
O Racing Club Villalbés segue facendo historia e será o representante galego na final nacional polo ascenso a Segunda Federación.
celebracion racing vilalbes play off ascenso nacional segunda
21 Maio 2023

O Racing Club Villalbés segue facendo historia e será o representante galego na final nacional polo ascenso a Segunda Federación. O conxunto que dirixe Simón Lamas eliminou ao Arosa SC este sábado grazas aos tantos de Pablo Rey e de Jose Varela (1-2).

Con esta vitoria, o conxunto lucense xogarase o ascenso á Segunda Federación, xa que no partido de ida da final, celebrado na casa, o equipo vilalbés non puido pasar do empate pero no último duelo venceu por un gol.

Foi o Vilalbés o que abriu o marcador aos tres minutos de xogo e así se mantería ata que no ecuador da segunda metade o Arosa logrou o empate, que se desfixo dez minutos despois sen que o Arosa lograse romper a superioridade vilalbesa.

Xa na quenda de semifinais, o Vilalbés caeu no primeiro partido ante o Rápido de Bouzas pola mínima, tamén na casa, pero venceu 0-2 a domicilio.

O sorteo será este luns na sede da RFEF e o Rácing Club Villalbés coñecerá ao seu rival na última batalla polo ascenso.